EJEN HARTANAH GARDEN RESIDENCE CYBERJAYA

  Ejen hartanah Putrajaya Cyberjaya Kuala Lumpur KL

  Anda masih stuck blur belum jumpa ejen hartanah Garden Residence Cyberjaya yang ada pengalaman boleh bantu urus jual atau sewa rumah ?

  Ejen hartanah Garden Residence Cyberjaya mempunyai pengalaman bantu pemilik hartanah seperti anda. Kini anda boleh dapatkan bimbingan ejen hartanah yang ada pengalaman dalam urus jual , beli atau sewa. Kesimpulan, anda dapat elak zero risiko buat kesilapan yang merugikan.

  Kenapa ramai dah guna bimbingan ejen hartanah sah berdaftar dan juga dipercayai Luxurare ?

  Istimewa buat anda yang ada isu dan kekangan masa untuk urusan jual atau sewa rumah, kami jemput ejen hartanah yang sah berdaftar , profesional dan berpengalaman supaya dapat bimbing anda dengan lebih cepat selamat. Sabar. Elak terlampau teruja dahulu ! Pastikan anda BACA dengan teliti 5 SYARAT UTAMA sebelum dibimbing ejen hartanah.

  5 Syarat utama sebelum dibimbing ejen hartanah.

  1. Anda memang pemilik kepada hartanah yang nak dijual atau disewakan tersebut.
  2. Anda sudah ada dokumen sokongan sebagai bukti anda pemilik kepada hartanah tersebut.
  3. Anda sudah kenal pasti tempat nak dituju jika anda tinggal di hartanah yang nak dijual atau disewakan tersebut.
  4. Anda boleh beri kerja sama dan maklumat yang cukup semasa jumpa sesi bimbingan dengan ejen hartanah.
  5. Anda sudah bersedia sepenuhnya nak jual atau sewa hartanah tersebut.

  3 Sebab urusan jual atau sewa rumah bersama ejen hartanah lebih cepat selamat.

  1. Ejen hartanah di Luxurare mempunyai lesen berdaftar dengan syarikat hartanah serta dipantau Lembaga Penilai Pentafsir Dan Ejen Hartanah (LPPEH) Malaysia supaya setiap urusan lebih selamat.
  2. Ejen hartanah di Luxurare mendapat latihan praktis industri dari syarikat hartanah dan LPPEH Malaysia supaya dapat beri bimbingan konsultansi proses jual / sewa ikut standard pada pemilik rumah dengan teratur selamat.
  3. Ejen hartanah bantu pemilik rumah dengan urus bakal pembeli atau penyewa dari proses lihat rumah hingga ke proses yang melibatkan peguam, bank dan keselamatan transaksi.

  3 Punca kegagalan dalam urusan jual , beli atau sewa hartanah tanpa bimbingan yang sah.

  1. Berlaku kehilangan duit deposit dibawa lari pihak tidak bertanggungjawab sebab tidak dipantau di bawah syarikat hartanah serta Lembaga Penilai Pentafsir Dan Ejen Hartanah (LPPEH) Malaysia.
  2. Berlaku pertukaran nama hartanah tanpa kata setuju dari pemilik hartanah akibat dari kesilapan dokumentasi yang tidak ikut standard dan dipantau ejen hartanah.
  3. Pening kepala kerugian masa urus ramai pembeli atau penyewa yang tidak lepas syarat kelayakan beli atau sewa hingga sangkut deposit melambatkan proses urusan sampai terlepas potensi pembeli atau penyewa dengan potensi lebih layak.

  BAGAIMANA EJEN HARTANAH BANTU ANDA :

  TERANG

  Ejen hartanah terangkan proses jual atau sewa pada pemilik rumah supaya setiap proses selamat.

  URUS

  Ejen hartanah urus bakal pembeli atau penyewa dari lihat rumah hingga selesai semua urusan.

  SELAMAT

  Ejen hartanah jalankan tugas ikut standard dari syarikat hartanah dipantau LPPEH Malaysia.

  SHARE

  " Semua proses jual atau sewa rumah anda dapat selesai dengan lebih teratur. Tambahan lagi, semua urusan ikut standard undang - undang yang sah. "

  - Ejen Hartanah Garden Residence Cyberjaya

  " Setiap urusan mula dari dari awal hingga akhir dipantau ejen hartanah. Sebagai contoh, proses tukar nama dan transaksi deposit. "

  - Ejen Hartanah Garden Residence Cyberjaya

  KEPAKARAN EJEN HARTANAH

  Semak Harga Pasaran

  Ejen hartanah bantu dapatkan harga pasaran semasa dari pihak bank atau penilai. Penilaian dapat bantu kenal pasti kelayakan bakal pembeli atau penyewa.

  Khidmat Nasihat Dan Bimbingan

  Ejen hartanah beri nasihat dan bimbingan pada anda dalam urusan jual , beli atau sewa dari awal proses hingga selesai.

  KAJIAN PERMINTAAN SEMASA

  Ejen hartanah buat kajian permintaan semasa supaya dapat kenal pasti harga yang sesuai ikut tempoh jualan selari dengan permintaan semasa.

  Strategi pemasaran Moden terkini

  Ejen hartanah di Luxurare guna strategi pemasaran gabungan dunia offline dan online supaya dilihat ramai bakal pembeli atau penyewa.

  Hubungan baik dengan bank dan peguam

  Ejen hartanah juga mempunyai hubungan baik dengan peguam, pegawai bank dan ramai lagi supaya dapat bantu proses tukar nama atau pembiayaan.

  KERJASAMA BERKUMPULAN

  Ejen hartanah bantu pemilik hartanah seperti anda dengan pembahagian kerja secara berkumpulan supaya setiap urusan berjalan lancar.

  EJEN HARTANAH GARDEN RESIDENCE CYBERJAYA

  BIMBINGAN EJEN HARTANAH GARDEN RESIDENCE CYBERJAYA

  Nak dibimbing dan dibantu ejen hartanah Garden Residence Cyberjaya dalam urusan jual , beli atau sewa rumah? Boleh terus klik butang whatsapp ejen hartanah di bawah.

  SHARE

  EJEN HARTANAH GARDEN RESIDENCE CYBERJAYA

  rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
  error: